OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OBS: Alle forudbestillinger vil blive afsendt så snart de lander her i Garnhimlen. Hører du ikke noget efter din ordrebekræftelse - så er det fordi vi venter på at varen modtages og vi sender den så snart den er her. SÅ OBS venligst om du har bestilt til forudbestilling bl. a krydsnøgleapparat

 

1. JEG HAR KØBT EN OPSKRIFT - OG JEG HAR IKKE FÅET DEN TILSENDT

Hvis du har købt en opskrift der skal downloades finder du linket til download på den side du kommer til, hvor der står: Download din opskrift her.
Der ligger yderligere et downloadlink i din ordrebekræftelse, som du har fået tilsendt på mail et par minutter efter dit fuldførte køb. 

En opskrift der er købt til download medsendes IKKE i din pakke, da du selv skal downloade den. Du har mulighed for at vælge 'Print af opskrift' i indkøbskurven og det er kun hvis du vælger denne mulighed, at et print af downloadopskrift tilsendes.

BEMÆRK VENLIGST!! DU KAN DOWNLOADE DIN OPSKRIFT 3 GANGE - HAR DU BRUGT DE 3 GANGE SÅ LIGGER DIN OPSKRIFT I EKSEMPLARER PÅ DET APPARAT DU ÅBNEDE OPSKRIFTEN MED. Du skal se i downloads - der ligger den.
Bemærk: Mailadresser med hotmail eller live.dk sender alle disse mails i spammappen, så vær venlig at se i din spammappe efter din ordrebekræftelse,

 

2. JEG HAR IKKE FÅET EN ORDREBEKRÆFTELSE

Enten har du tastet en forkert mailadresse (det kan oftest være .con istedet for .com) og så kommer den naturligvis til den mailadresse du har indtastet og ikke til den det skulle have været.
...eller også har du ikke fuldført bestillingen, hvor du sandsynligvis har glemt at indtaste en enkelt ting. Er du ikke kommet til siden: "Download din opskrift her", så har du ikke gennemført din bestilling.
Se venligst i din spammappe om den ligger der, da hotmail og live.dk sender dem i spammappen.

 

3. HVORFOR KAN JEG IKKE VÆLGE DEN FARVE ELLER STØRRELSE I ET STRIKKEKIT JEG GERNE VIL HAVE?

Det er fordi den farve eller størrelse du gerne vil have er midlertidigt udsolgt.

 

4. MÅLENE DER STÅR I OPSKRIFTEN PASSER IKKE PÅ DET JEG HAR STRIKKET

Det skyldes at din strikkefasthed ikke er den, som angives i opskriften. Du skal måle hvor mange masker du har på 10 cm - og så skal maskeantallet være det samme som der står i opskriften under strikkefasthed. Har du for mange masker på 10 cm skal du op i pindestørrelse - har du for få masker på 10 cm skal du ned i pindestørrelse. Se illustration nederst på denne side.

 

5. DER ER FOR LIDT GARN I MIT STRIKKEKIT

I alle strikkekits er der lagt ekstra garn ved, så du vil faktisk have for meget garn. Grunden til at der er for meget garn med er, at nogle strikkere strikker lidt strammere og bruger derfor lidt mere garn. Har du for lidt garn i dit strikkekit, er det fordi din strikkefasthed ikke rammer den strikkefasthed der er opgivet i opskriften. Se mere om strikkefasthed nederst på siden og hvordan du justerer ind, så din garnmængde og din færdige mål passer med opskriften.

 

6. HVORNÅR HAR I ÅBENT?

Vores webshop er åben 24/7 og der sendes varer alle hverdage (undtaget når vi har annonceret på facebook at vi holder ferie). Vores fysiske butik har i øjeblikket Coronalukket på ubestemt tid

 

7. ER DER ANDET DU ER I TVIVL OM, SÅ VÆR VENLIG AT KLIKKE DIG IND PÅ DE FORSKELLIGE VARER, DA RIGTIG MANGE SPØRGSMÅL ER BESVARET I DEN UDFØRLIGE BESKRIVELSE UNDER HVER VARE.

 

LIDT OM STRIKKEFASTHED

DET ER YDERST VIGTIGT, AT DIN STRIKKEFASTHED PASSER NØJAGTIGT…Gør den ikke det, vil du ikke have den rette garnmængde i dit strikkekit! … ej heller vil du få de rigtige mål på dit færdige arbejde. Denne illustration viser, hvor stor forskel der er på de strikkede stykker ved forskellig pindestørrelse. Der er 18 masker på pinden i alle 3 stykker – og der er brugt samme mængde garn. Det midterste stykke er strikket med korrekt strikkefasthed, den lille lap er strikket med for lille strikkepind og den store lap er strikket på for stor strikkepind. Det er her tydeligt at se, at bruger du for lille pind, så har du ikke garn nok – og bruger du for stor pind får du alt for meget garn.

 
   

 

 

Står der pind 6mm i din opskrift? Så er det ikke givet, at det er denne størrelse du skal bruge, da det helt kommer an på din strikkefasthed! Du må lave en strikkeprøve for at finde ud af, om din strikkefasthed passer med den der er angivet i opskriften.