Returvarer

Returvarer

Du har 14 dages fortrydelsesret.

Der SKAL inkluderes ordrenummer i returforsendelsen.

Pakker skal sendes med udbringning til adressen og ikke som afhentning i diverse pakkeshops. Er pakken sendt til pakkeshop vil den ikke blive hentet.

Varen sendes med udbringning til:

Garnhimlen
Stationsvej 3
8981 Spentrup

Når varen returneres kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den samt inden fortrydelsesretten udløber.
Ved returnering af varer, vil vi enten annullere eller delvist annullere ordren og tilbage betale beløbet for varens pris på det kort du har anvendt ved købet. 
Vi dækker ikke fragtomkostninger og tilbagebetaler udelukkende beløbet for varens pris. 

Du skal samtidig være opmærksom på at såfremt du sender en vare retur der ikke er fejl på, refunderer Garnhimlen ikke fragten og du skal selv afholde udgifter til genforsendelse. 

Der refunderes for varens pris og ikke for hverken den oprindelige fragt eller returfragt.

Der kan kun refunderes såfremt varen værdi ikke er væsentligt forrringet og IKKE hvis der på nogen måde er lugtgener ved de returnerede varer såsom røg, dyr, parfume eller mug.

Der kan IKKE returneres udgående varer, som ikke længere vil indgå i vort sortiment. Disse befinder sig under kategorien UDSALG.

Varer der returneres ufrankerede eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge forsendelse med Track and trace, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Denne returfragt refunderes IKKE. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med track and trace, da vi ikke har ansvaret for at breve når frem.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Vi dækker ikke fragten ved retur og tilbagebetaler udelukkende varens pris.

Vælger du at sende din returpakke med sporing på, vil du kunne se hvornår vi modtager den - vælger du at sende din returpakke uden sporing, gør vi opmærksom på, at når du vælger at sende din pakke uden sporing kan der gå op til 14 dage-3 uger før vi modtager din forsendelse og vi beder dig derfor venligst om at afvente at vi tager kontakt eller eller evt. tilbagebetaler din varepris og ikke sender gentagne mails for at rykke for din pakke. Dit valg af fragtmetode bevirker derved at det tager meget længere tid.

BEMÆRK::::: Der vil forekomme en ekspeditionstid på ca. 1 uge efter modtagelse af returvarer